Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winkelhof Modehof 2023

25 maart 2023 van 13:30 tot 16:00

Terug van weggeweest: de Winkelhof Modehof. Enkele jaren ging het mode-evenement in Bergambacht noodgedwongen niet door, maar nu staan de modellen weer te trappelen om de catwalk op te gaan. Belangstellenden zijn weer van harte welkom op zaterdag 25 maart!

Eén keer per jaar staat de catwalk centraal in Winkelhof Bergambacht. Tijdens Winkelhof Modehof komen de nieuwste trends op het gebied van mode en fashion voorbij op de rode loper in de Hoofdstraat en op het H.B. Nederburghplein. De datum is deze keer zaterdag 25 maart.

De Bergambachtse ondernemers op mode- en fashiongebied bundelen voor dit altijd drukbezochte evenement de krachten. Samen presenteren ze de laatste modetrends, waarbij uiteraard vooral de voorjaars- en zomerkleding centraal staat. Als er één ding tijdens het evenement duidelijk wordt, dan is het wel dat Bergambacht de bezoekers op modegebied veel te bieden heeft. Van de jongste kinderen tot senioren: de mode- en fashiongerelateerde winkels in hartje Bergambacht bedienen iedere klant naar wens.

Maar ook voor alle mogelijke accessoires heeft het Winkelhof een gevarieerd en trendy aanbod.

Om 13.30 uur gaat de modeshow van start op de lange catwalk op de Hoofdstraat en het H.B. Nederburghplein. Diverse modellen, van jong tot oud(er), lopen af en aan om de laatste trends op het gebied van mode, schoenen, bril – en haarmode en visagie te presenteren.

Voor de bezoekers is het een gezellig en spetterend modefeest, waarbij je samen met familieleden, vriendinnen of buurtgenoten in korte tijd ziet wat hip is in 2023 en welke kledingcombinaties allemaal mogelijk zijn. Laat je inspireren tijdens Winkelhof Modehof!

Gegevens

Datum:
25 maart 2023
Tijd:
13:30 tot 16:00

Locatie

Winkelhof
Hoofdstraat
Bergambacht,
+ Google Maps