Schoonheidsspecialist Lisette van den Oord van Exclusief Skinstore & Salon deelt graag haar kennis over haar vak. Haar passie? Dat is het verbeteren van je huid.

Sinds twee en een half jaar is Lisette van den Oord met haar Exclusief Skinstore & Salon in Winkelhof Bergambacht gesitueerd. Daarvoor was de schoonheidsspecialiste met haar salon te vinden in een bedrijfsverzamelgebouw in Schoonhoven. Maar de onderneemster is heel blij met haar, inmiddels vertrouwde, stek in de Hoofdstraat.

Lisette vertelt enthousiast over haar vak: “Ik maak me er sterk voor om het imago van de branche te verbeteren. Vaak denken mensen dat een schoonheidsspecialist slechts een make-upje doet en een beetje crème opsmeert. Maar dit vak is zoveel meer dan dat! Ik ben een echte specialist en ik richt me puur op huidverbetering en permanente make-up.”

Als je voor de eerste keer bij Lisette in de salon komt voor een gezichtsbehandeling, reserveer je een kennismakingsbehandeling. Lisette legt uit: “Dan doe ik een intake, compleet met medische anamnese. Ik vraag of je medicatie gebruikt, of je last hebt van bepaalde aandoeningen, wat voor voeding je gebruikt. Het kan allemaal van invloed zijn op je huid. Op die manier krijg ik een compleet beeld en kunnen we kijken hoe we je huid kunnen verbeteren.”