Entwines

Entwines is ontstaan uit de liefde voor wijnen van 4 vrienden. Alexander en Denise van den Brink en Lennert en Angela van Driel hebben de armen in één geslagen om een wijnwinkel te beginnen in Bergambacht.

Na een jaar gevestigd te zijn in de oude werkplaats van fietsenmaker Bijl aan de Hoofdstraat in Bergambacht was het tijd voor een nieuwe locatie. Deze nieuwe winkel met een compleet andere inrichting dan de ‘oude’ winkel is zeker de moeite waard om te bezoeken.

In eerste instantie is Entwines begonnen met het importeren van wijnen uit Duitsland. Voor het selecteren van de wijnen reisden wij met zijn vieren af naar de deelstaat Rheinland-Pfalz in Duitsland. Aldaar maakten wij bij diverse wijnboeren een selectie van de mooiste wijnen die vervolgens door ons zelf naar Nederland werden geïmporteerd.

De interesse in de winkel bleek groots waardoor we de mogelijkheid hadden om het assortiment uit te breiden. Ook in de nieuwe winkel ‘Wijnkelder by Entwines’ zijn er weer nieuwe wijnen toegevoegd aan ons assortiment die door ons persoonlijk zijn geselecteerd.
Nu een aantal jaar verder organiseren wij meerdere keren per jaar evenementen bij de lokale restaurants die steeds weer druk bezocht zijn. Zo organiseren wij twee keer per jaar de Tasty Sunday bij Eetcafé ‘t Centrum en afgelopen september onze eerste High Dijck Wine bij Aan de Dijck die ook een groot succes was!

Komt gerust eens een kijkje nemen in onze hippe wijnkelder of download onze nieuwe bestelapp!

Adres
Burgemeester Uilkensstraat 1
Bergambacht
06 – 51 39 27 15
Bekijk de website

Openingstijden
Za 10.00 – 17.00 uur