Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familiebraderie Bergambacht

28 augustus 2021 van 10:00 tot 17:00

Zaterdag 28 augustus organiseren wij met de winkeliers van de Winkelhof een gezellige familiebraderie!

De winkeliers van de Winkelhof zorgen voor een gevarieerd aanbod met meer dan 80(!) kramen, te vinden in de Hoofdstraat. De winkeliers gaan flink uitpakken om het de bezoekers naar de zin te maken, de overige deelnemers kijken ook uit naar het evenement.

VV Bergambacht tuigt een terras op, net als vrijwilligers van de gereformeerde gemeente in Berkenwoude. Een derde terras is te vinden bij eetcafé ’t Centrum. BZC bakt hamburgers, muziekvereniging Excelsior komt spelen en ook gospelkoor Believe is present. Daarnaast zijn er onder andere kramen van zorgcentrum Slothoven, politieke partijen, natuurorganisaties, Vrouwen van Nu en enkele goede doelen.

Looproutes

Uiteraard wordt bij dit evenement rekening gehouden met de veiligheid. Zo zijn er speciale looproutes, maar houd a.u.b. altijd 1,5 meter afstand.

De organisatie doet er alles aan om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Bij de toegangswegen naar de Hoofdstraat staan vrijwilligers klaar om de bezoekersstroom te reguleren.

De kramen staan in tweetallen haaks op de winkels, met daar tussendoor looproutes, waarbij bezoekers voldoende afstand kunnen houden.

Gegevens

Datum:
28 augustus 2021
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

Winkelhof
Hoofdstraat
Bergambacht,
+ Google Maps