Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Modewandeling

26 maart 2022 van 11:00 tot 15:00

Een Modehof zoals de afgelopen jaren gebruikelijk was in de Winkelhof, dat zit er niet in. Maar met de Modewandeling hebben de winkeliers een creatieve oplossing bedacht. Op een aantrekkelijke én smakelijke manier kennismaken met de nieuwste trends wat betreft de voorjaars- en zomermode, dat kan op 26 maart.

Die dag wordt de Hoofdstraat van 11.00 tot 15.00 uur omgetoverd tot één grote catwalk. Al wandelend kunnen de bezoekers zien welke nieuwe kledingstukken en modeaccessoires het beeld de komende maanden gaan bepalen.

“Ze worden geshowd door modellen die in of voor de winkels staan”, licht Grea van Vliet, bestuurslid van de Winkelhof, toe. “Daarbij gaat het om de modezaken. De andere winkels krijgen poppen voor of in de etalage, zodat echt het hele centrum in het teken staat van mode.”

Elk half uur wisselen de mannequins van outfit, zodat er een afwisselend beeld gepresenteerd wordt en het belangstellenden uitnodigt om langer rond te lopen. Daar draagt ook de verdere aankleding aan bij. Want de Winkelhof laat zich deze dag ook van de smakelijkste kant zien.

“De horeca, de bakkers en de slager hebben kramen waarin je terecht kunt voor onder meer koffie en thee en allerlei lekkere hapjes. Daarnaast zorgen we voor gezellige muziek. Het wordt echt een heel sfeervolle dag, waar we allemaal veel zin in hebben. Het is een mooie oplossing om een andere invulling te geven aan de altijd drukbezochte Modehof.”

Gegevens

Datum:
26 maart 2022
Tijd:
11:00 tot 15:00

Locatie

Winkelhof
Hoofdstraat
Bergambacht,
+ Google Maps