De ‘r’ zit weer in de maand, dus ligt de ambachtelijke speculaas bij Arjan van der Eijk de Echte Bakker weer in de schappen. Koekjes die met de allerbeste grondstoffen én met veel liefde voor het vak zijn gemaakt: pure verwennerij!

Niet voor niets eindigt de speculaas van Van der Eijk tijdens landelijke wedstrijden van ambachtelijke bakkers altijd in de top. “Met deze en onze andere versproducten onderscheiden we ons”, knikt Arjan van der Eijk. “Maar het is voor ons ook echt een passie: wij genieten ervan om onze klanten echt goed en smakelijk brood, banket en koeken te verkopen. Er is niks zo mooi dan mensen met een glimlach te zien komen én vertrekken.”

Natuurlijk blijft het in de aanloop naar de feestdagen niet alleen bij speculaas. De pepernoten, de amandelstaven en de speculaasstaven in de Bergambachtse winkel zijn ook zeker niet te versmaden. Met evenveel liefde en kennis van het vak gemaakt. “En voor Sinterklaas hebben we weer de handgespoten chocolade letters. Die kun je van tevoren bestellen, zodat je zeker weet dat je de benodigde letters ook echt straks in huis hebt.”

De verhuizing naar de nieuwe locatie, inclusief lunchroom, is inmiddels alweer enige tijd achter de rug, maar het team en de klanten van Van der Eijk genieten nog dagelijks van de ruime winkel en de gelegenheid om lekker wat te eten en te drinken. “Winkelen in de Winkelhof kun je prima combineren met een ontspannen tussenstop met wat lekkers. Daar wordt heel veel gebruik van gemaakt en wij zijn er dan ook heel blij mee!”