Met twee winkels onder haar hoede is Wilma een bezige bij. Voor haar klanten biedt het veel voordelen dat er twee Beertje Quinty-winkels zijn. “Als de winkel in Bergambacht iets niet heeft, dan kunnen we makkelijk doorverwijzen naar Schoonhoven.”

Net als het aantal klanten van Beertje Quinty blijft het assortiment van de winkel zelf ook groeien. Wilma, de trotse eigenares van de winkels in Bergambacht en Schoonhoven, koopt steeds meer kleding in de grotere maten in: je kunt nu tot en maat maat 164 terecht. Wilma: “Elke keer zeg ik: dit is de laatste maat. Maar er is bij onze klanten gewoon behoefte aan juist die grotere maten, vooral voor stoere jongens. Dus hebben we die voor deze herfst en winter ook ingekocht.”

Comfort staat voorop bij de nieuwe herfst-/wintercollectie. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Een kinderkledingmerk dat comfort en trendy combineert is Looxs, dat zich richt op modebewuste meiden. Wilma: “Ik ben heel blij dat we dat merk verkopen. Je hebt Looxs Little voor de kleintjes en daarnaast Looxs 10sixteen, dat zijn de grotere maten.”

Naast kleding wordt er in de winkel ook speelgoed verkocht. “Het Nederlandse merk Little Dutch heeft verantwoord houten speelgoed voor een goede prijs. Er is steeds meer leuks verkrijgbaar.” Niet alleen voor de kids kun je terecht bij Beertje Quinty. “Er komen weer wafelpyjama’s voor volwassenen van Feetje. Dat doen ze eens in de zoveel jaar. Die pyjama’s zijn heerlijk zacht om te dragen. Het is de ultieme kleding voor een heerlijke avond bankhangen.”

Hoofdstraat 37 | Bergambacht | 0182-354940 | www.beertjequinty.nl