Op zoek naar de leukste en mooiste baby-, peuter- en kinderkleding van maat 140 tot en met 156, originele cadeautjes, speelgoed en accessoires? In dat geval is Beertje Quinty dichtbij!

Beertje Quinty is knus, gezellig en uitermate goed gesorteerd. Dat merk je meteen als je de winkel aan de Hoofdstraat 37a in Bergambacht binnenstapt. Het prettige en goede advies van eigenares Wilma Pak doet de rest. “Ik ben enorm blij dat we weer als vanouds open zijn”, vertelt ze. “Ik merk dat onze klanten daar precies hetzelfde over denken. Leuk is ook dat er weer volop babyshowers en kraamfeestjes worden gegeven. Dat was vanwege de coronamaatregelen een tijdje niet mogelijk. Ik ben blij dat het terug is, al was het alleen al omdat ik ontzettend graag cadeautjes mooi inpak. Dat is al een feestje op zich.”

Met het najaar in aantocht hebben ook de collecties van Beertje Quinty een vernieuwing ondergaan. “Op het vlak van de baby- en kinderkleding hebben de drukke printjes voor een groot deel plaatsgemaakt voor een rustiger beeld. We hebben heel veel mooie, nieuwe items ingekocht, dit keer zélfs tot en met maat 164. Een bewuste keuze die alles te maken heeft met de wensen vanuit mijn klantenkring. Beertje Quinty kan daardoor óók kinderen tot en met 12 jaar prima kleden. Dat is een fijn idee voor moeders met opgroeiende kinderen die geen afscheid willen nemen van onze winkel.”

Nieuw bij Beertje Quinty is het jongens- en meisjes kledinglabel Someone. “Een echte aanwinst”, vindt Wilma Pak. “Lekker hip en goed betaalbaar. Kom gerust langs om al het moois te bekijken! En… ook inspirerende aanraders: onze Facebook– en Instagrampagina’s.”