Met Bizar Boutique kreeg Winkelhof Bergambacht er eerder dit jaar weer een winkel bij. Eigenaresse Barry Eegdeman verkoopt er met haar dochters Indy en Zara hippe en betaalbare kleding voor meisjes en vrouwen vanaf 16 jaar.

Voormalige winkel

Waar eerst smartphones aan de wanden hingen, vind je nu rekken vol met kleren. De voormalige winkel van Optie1 is de afgelopen maanden verbouwd tot een trendy modezaak. Blikvanger is de stalen wenteltrap in het midden. “Mooi hè?”, lacht Barry. “We hebben er alles aan gedaan om er een opvallende, maar vooral ook gezellige winkel van te maken. Gewoon, lekker een bak koffie drinken en even bijkletsen, dat willen we in Boutique Bizar graag bieden.”

Familiebedrijf

Met de nieuwe winkel slaat de inwoonster van Bergambacht op ondernemend gebied een heel andere weg in. Dertig jaar werkte ze samen met haar broers in het familiebedrijf, een snackbar in Stolwijk. “Na het overlijden van onze vader was het hart uit het bedrijf en is de snackbar verkocht.”

Betaalbaar en hip

Via via hoorde ze dat het pand van Optie1 leeg kwam te staan. “Dat leek mij een mooie uitdaging. Mijn dochters zijn dol op mode en dat was voor mij de reden om voor een kledingzaak te kiezen.” “We hebben wel goed gekeken wat hier in de Winkelhof al verkrijgbaar was”, vullen Indy en Zara aan. “Wat we in Bizar Boutique verkopen, heb je hier niet. Daarvoor moet je nu nog naar de stad. We richten ons op hippe en betaalbare kleding.”

Complete plaatje

Om het plaatje compleet te maken kun je bij Bizar Boutique ook terecht voor accessoires als sieraden, tasje en schoenen. “Zo kun je je nieuwe kleding met bijvoorbeeld bijpassende oorbellen of armbanden afmaken. Wij hebben er heel veel zin om onze klanten van hippe en betaalbare outfits te voorzien!”