De nieuwste modetrends voor het voorjaar en de zomer staan zaterdag 23 maart in de schijnwerpers tijdens de Modewandeling. Welkom op het grootste modefeest van de Winkelhof, met naast de mooiste kleding en accessoires lekkere hapjes van de verswinkels, gezelligheid en muziek.

Nee, de traditionele catwalk op het H.B. Nederburghplein stellen de modewinkels dit jaar niet op. Om het publiek deze editie op een verrassende manier te bereiken, staat er deze keer de Modewandeling op de agenda.

De modellen beginnen met hun route ter hoogte van de Hoofdstraat 74. Voor hen is een catwalk in de vorm van een rode loper uitgelegd, die doorloopt tot aan de winkel van Flirt. Palen die aan weerszijden zijn geplaatst zorgen voor een duidelijke afscheiding.

Afwisselend beeld voor jong en oud
Voor bezoekers is het een laagdrempelige manier om op het gemak te zien wat de nieuwste modetrends van 2024 zijn. De modewinkels zorgen voor een afwisselend beeld, waarbij jong en oud en klassiek en hip voorbij komen. Met speciale bordjes wordt duidelijk welke kleding bij welke winkel hoort.

Om 11.00 uur gaat de eerste van start. Om 14.00 uur is de tweede editie. Zo kan het publiek een keuze maken welk tijdstip hen het beste uitkomt én staat vrijwel de hele dag in het teken van de Modewandeling. Zeker ook omdat er de hele dag muziek is. En de verswinkels zorgen voor een breed aanbod aan allerlei lekkere hapjes, waardoor het nog leuker is om deze dag rond te lopen op de Hoofdstraat.

En wat als het regent?
We gaan natuurlijk uit van mooi en droog weer, maar zeker is dat in ons land niet. Mocht het regenen, dan zijn belangstellenden welkom in de winkel van Oskam Schoenen & Sport aan de Hoofdstraat 55. Kortom: alles staat klaar om je een dag lang te laten inspireren door de nieuwste voorjaars- en zomermode!