Fashionista’s weten het al jaren: bij Flirt Fashion aan de Hoofdstraat slaag je altijd. Bijna elke dag komen er nieuwe items binnen, die Susanne en haar team feilloos weten te combineren.

Op zoek naar de perfecte jeans? Flirt Fashion is the place to be. “Van skinny tot flared, mom jeans of boyfriend, we helpen je graag met het vinden van de juiste jeans.” Liever zo’n hippe cargo broek? Ook die vind je bij Flirt Fashion. Combineer hem met een gekleurde blouse of shirt en maak je outfit af met een mooie basic blazer en een paar gympen. Je hoeft niet ver te zoeken, want je vindt het allemaal bij Susanne en haar team. “We helpen je graag aan een superleuke nieuwe outfit, van top tot teen.”

Flirt Fashion vierde onlangs een feestje: eind februari bestond de winkel in Bergambacht tien jaar. Susanne: “We hebben er een gezellige fashion party van gemaakt met een hapje en een drankje. En natuurlijk een modeshow. De klanten waren super enthousiast en vonden de nieuwe collectie weer erg leuk!”

Zo’n modeshow bij Flirt Fashion is serious business: de modellen worden niet zomaar de catwalk opgestuurd. “Mijn zus en ik hebben vroeger gedanst en ik heb zelfs nog les gegeven. Dus voor zo’n modeshow bedenken we eigenlijk een hele choreografie.” De modellen – allemaal bekenden van Susanne – werden in de nieuwste outfits gestoken, die je nu terugvindt in de winkel. “Er zijn heel veel leuke kleurtjes in onze nieuwe collectie. Roze, rood, oranje, groen, beige, blauwtinten: echt van alles wat. Kom snel eens langs om de nieuwe items te shoppen!”

Meer informatie: flirtfashion.nl