Creashop ’t Bonte Schaep is echt een winkel om van te houden. En dat heeft niet alleen te maken met de grote collectie damesmode en een riant assortiment aan handwerkartikelen. Zeker ook de aanwezigheid van Christien ten Kate, haar dochter Geeske en medewerkster Petra vormen voor de klanten een flinke meerwaarde.

“De najaarscollectie is inmiddels binnengekomen”, vertelt Christien ten Kate over het kledinggedeelte van haar winkel. “Een prima moment om bij ons te komen shoppen, óók als je een wat grotere maat hebt. We hebben voor iedereen mooie items hangen.”

De handwerkafdeling is een bezoek meer dan waard, zeker ná de verbouwing die in coronatijd heeft plaatsgevonden. “Midden in deze periode besloten ‘de meiden’ dat het tijd werd om de boel eens goed beet te pakken”, vertelt Christien ten Kate. “Nadat eerst de quilt-ruimte al was vernieuwd gingen Geeske en Petra ook met de afdelingen stoffen, fournituren, borduurstoffen en wol aan de slag. Over het resultaat zijn onze klanten en wij heel tevreden. Dat gedeelte van de winkel is heerlijk overzichtelijk én logisch ingedeeld. De artikelen komen nu nog beter tot hun recht. Datzelfde geldt voor al onze handwerkartikelen.”

Over handwerken gesproken. In het nieuwe seizoen organiseert Creashop ’t Bonte Schaep weer nieuwe cursussen haken, quilten en (bij voldoende belangstelling) breien. “De haakcursus zit al bijna vol”, weet Christien. “Bij het quilten en het breien is sowieso nog plek. Het is heerlijk om daar straks weer mee te beginnen. Aanmelden kan op 0182-353563.”

Hoofdstraat 54 | Bergambacht | 0182-353563 | www.bonteschaep.com