Er is altijd een goede reden om bij Just be Jolie binnen te stappen, zeker als je van onderscheidende mode houdt én nieuwsgierig bent naar de nieuwste najaarsitems.

Het gave van Just be Jolie is dat de aan de Hoofdstraat 62 in Bergambacht gelegen fashion-store merken voert die je nergens anders in de Krimpenerwaard ziet. “Een bewuste keuze”, zegt eigenares Hanny Dubbelman. “We houden van origineel, sprankelend, trendy en een tikje eigenzinnig. Dat zie je terug in onze regelmatig wisselende collecties. Er komen zelfs nieuwe merken bij, zoals onlangs co’couture, een Deens/Frans label dat perfect aansluit op onze andere labels en tóch net even anders is. co’couture biedt ‘vrouwelijk eyecatching mooie fashion’ van premium kwaliteit. Een enorme aanwinst dus voor onze winkel. Ook leuk: co’couture komt zes keer per jaar met een nieuwe collectie, waardoor je er voordturend volgens de nieuwste trends bij loopt!”

Just be Jolie heeft ook volop aandacht voor ‘sustainable’ labels, zoals Selected Femme, Gestuz, Modström en 24Colors. “Deze merken maken gebruik van duurzaam, organisch katoen”, weet Hanny Dubbelman. “Er  gaat een milieuverantwoord productieproces aan vooraf. En wat de uitstraling en de pasvorm betreft: super modisch.” Ook echte aanraders zijn de merken Freebird, Msch Kopenhagen én het Nederlandse jeanslabel Raizzed, dat razend populair is vanwege de mooie spijkerstof, de pasvorm, de vele fits én het aantrekkelijke prijskaartje. En wil je je totáál laten aankleden door Just be Jolie, maak dan ook je keuze uit de schoenenlabels Dwars en Deabused en geniet van de fraaie sieradenitems van My Jewellery, want ook díe is nieuw in de winkel!