De twinkeling in de ogen van Coby Bins zegt voldoende: het is een sprankelend najaar bij Woven with Love, de damesmodewinkel die zij en haar dochter Kirsten met zoveel warmte en passie runnen.

“De nieuwe najaarskleuren passen helemaal bij wat onze klanten en wij mooi vinden”, zegt Coby enthousiast. “Natuurtinten hebben de overhand en dat spreekt ons zeer aan. Daarnaast hebben we contrasterende kleuren ingekocht, omdat we weten dat ook daar veel vraag naar is. Bij alles wat we doen, verplaatsen we ons in wat onze klanten op modegebied aanspreekt. Ook kiezen we er bewust voor om van elk item maar één exemplaar per maat in de winkel te hebben. Zo ben je na aankoop zeker van exclusiviteit.”

Daarnaast vindt Women with Love het belangrijk dat kleding duurzaam is en verantwoord geproduceerd is. “Als daar géén sprake van is, willen we het níet in de winkel”, zegt Coby.

Coby, Kirsten en hun nieuwe collega Anne zijn nog altijd blij en dankbaar dat hun klanten Woven with Love ook in de coronatijd met zijn lockdowns trouw zijn gebleven. “Het is zelfs meer dan dat! We hebben zó ontzettend veel steun ondervonden, dat ik nóg kippenvel krijg als ik daar aan terugdenk. We zijn dan extra blij dat we door deze lastige periode heen zijn gekomen en zoveel lieve mensen om ons heen hebben. Een betere inspiratiebron voor plezier in je werk kun je niet bedenken!”

Lees meer over Woven with Love