Per 1 april 2022 dient elk gasverbrandingssysteem aan landelijk vastgestelde veiligheidsnormen te voldoen. Dus ook uw cv-ketel thuis! Alleen daarom al is het verstandig om Van Eijk Installatietechniek in de arm te nemen voor controle, onderhoud en eventuele reparatie van bijvoorbeeld uw cv-ketel, want deze Bergambachtse onderneming werkt volgens de strengste eisen.

“De voorbije vijf jaar voldeden we volledig aan het OK-CV label”, vertelt Dirk van Eijk. “De nieuwe ‘gasketelwet’ zoals deze in de volksmond heet, scherpt die eisen nog wat verder aan. Onze monteurs hebben inmiddels hun theoriediploma behaald gedaan en gaan dit najaar hun praktijkexamen afleggen. Daarna kunnen wij als bedrijf de BRL 6000-25 certificering aanvragen en zijn we ruim op tijd gesteld als medio 2022 de nieuwe regelgeving ingaat.”

De gasketelwet stelt huiseigenaren verplicht om ieder gasverbrandingstoestel aan te melden én te laten aanleggen, checken en onderhouden door een gecertificeerd bedrijf. “Volstrekt logisch,”, zegt Noëlle van Eijk. “Gasinstallaties móeten veilig zijn, daar is geen discussie over mogelijk. Wij zorgden daar al voor met ons bedrijf en dat blíjven we doen. Onze klanten zijn zo verzekerd van een op alle punten gecontroleerd systeem dat bovendien door onze monteurs energiezuinig wordt afgesteld volgens een vast protocol. Resultaat: comfort en veiligheid. Ook mensen die nu nog geen klant van ons zijn, willen we graag helpen. Neem gerust contact met ons op!”

Dat geldt ook voor iedereen met wensen op het gebied van alle voorkomende loodgieterswerk, dak- en zinkwerk en complete badkamers. Bovendien heeft Van Eijk Installatietechniek een uitgebreide keuze in badkameraccessoires en is het bedrijf dealer van Primagaz-propaangasflessen.

Lees meer over Van Eijk Installatietechniek