Lange slanke mannen, lange stevige mannen, mannen met een maatje meer; voor allemaal is er een winkel waar je geweldig kunt slagen in je kledingkeuze: Bos Grote Maten Mode in Bergambacht!

De tijd waarin mannen met afwijkende kledingmaten er vaak allesbehalve modisch bijliepen, ligt wat Peter en Yvonne Bos betreft ruimschoots achter ons. Een blik in hun fraaie én gezellige winkel aan de H.B. Nederburghstraat 2d maakt precies duidelijk wat ze bedoelen: van sportief tot en met gekleed, van casual tot en met klassiek; je vindt het allemaal bij Bos Grote Maten Mode.

“We verkopen de maten 2XL tot en met 8XL en de lengtematen M tot en met 5XL”, vertelt Yvonne Bos. “Er is dus voor iedere man keuze. Zeker ook nu, want de najaarscollectie komt deze maand binnen. De items zijn prachtig. Leuk om te zien is dat de ruitbroek terug is gekeerd in het modebeeld en de kleuren cognac, grijs, olijf en brique (herfstachtig oranje) prominent deel uitmaken van het totaalplaatje. Verder presenteren we veel overhemden met vrolijke prints. Kortom: genoeg te zien én te passen.”

Een goed en eerlijk advies krijg je er gratis bij. “Ook in dat opzicht leveren we het maatwerk dat je zeker níet vindt wanneer je grote maten kleding via internet bestelt. Er mankeert dan vaak van alles aan de pasvorm. Dat zal je bij Bos Grote Maten Mode niet overkomen. Niet voor niets hebben we vanuit heel het land klanten die graag naar Bergambacht komen. Ja, daar zijn we best trots op.”

H.B. Nederburghstraat 2D | Bergambacht | 0182-350947 | www.bos-grotematenmode.nl