Voor veel mensen is Exclusief Skinstore & Salon in korte tijd uitgegroeid tot een begrip als het gaat om huidverbetering, permanente make-up, botox/injectables, en laserbehandelingen.

Eigenaar Lisette van den Oord is uiteraard blij met alle positieve klantervaringen. “Ze stimuleren ons om weer nieuwe stappen te zetten op ons vakgebied”, zegt ze. “Zo heb ik me aangemeld voor de ‘Beauty Award’, oftewel de verkiezing van de ‘Beste Schoonheidsspecialist van het Jaar’ in de regio West-Nederland. Het zou geweldig zijn als we een award in de wacht kunnen slepen. Alles wat nodig is heb ik inmiddels aangeleverd. Als dat door de vakjury gecheckt is zal in ‘ronde 2’een mystery-guest onze salon bezoeken en haar bevindingen aan de vakjury melden. Daarna is het afwachten. Spannend! Mocht er een nominatie uitrollen, dan volgt nog een ontmoeting met de onafhankelijke vakjury. Hoe het ook afloopt: ik voel dat we ‘gesteld staan’. Exclusief Skinstore & Salon is in ieder geval klaar om mee te doen!”

Lisette van den Oord en haar (nieuwe) collega Roselène hebben hun zaakjes goed voor elkaar, zo mag worden vastgesteld. “Mijn dubbele passie ligt bij huidverbetering en permanente make-up”, vertelt Lisette. “Je kunt daar in écht wat voor mensen betekenen. Voor wat betreft de huidverbetering werk ik nauw samen met een huidtherapeute. Voor botox- en filler behandelingen heb ik een partnerschap met een cosmetisch arts. Beide geven echt een meerwaarde aan onze salon. Onze klanten waarderen dat. Ze kunnen voor álles bij ons terecht. Ideaal.”

Hoofdstraat 3a | Bergambacht | 0182-769054 | www.schoonheidssalonexclusief.nl