Zien. Ruiken. Proeven en Genieten. Dat is de filosofie achter Patisserie Casteleijn in Bergambacht. Zeker nu het buiten kouder is en de avonden langer, is het extra knus om thuis te zijn en jezelf en elkaar eens goed te verwennen met al het ambachtelijk bereide lekkers dat Casteleijn te bieden heeft.

Nelleke, één van de klantvriendelijke gezichten van Patisserie en Banketbakkerij Casteleijn, zegt met haar team te genieten van de gezelligheid in het drukke seizoen. “In de open bakkerij maakt onze banketbakster voor het oog van de klant met liefde en toewijding de ambachtelijke producten die goed bij de beleving van najaar en winter passen: heerlijke speculaas in diverse varianten, de lekkerste amandelstaven en pepernoten waar je van blíjft smullen! Om van onze gebakjes, taarten en het grote assortiment in chocolade en bonbons nog maar te zwijgen.”

Ze vervolgt: “Mensen komen speciaal naar Bergambacht om het te kopen. De klanten vinden ze onderscheidend mooi en lekker. Prettig om te horen uiteraard en een goede motivatie om ons hoge kwaliteitsniveau vast te houden.”

De najaarsproducten van Patisserie Casteleijn zijn niet alleen erg aantrekkelijk om te eten, je kunt ze ook als geschenk aanbieden aan familie, vrienden, medewerkers of zakelijke relaties of er je eigen feestje mee opsieren. “Ook daar wordt veel gebruik van gemaakt”, zegt Nelleke “Vrijwel elke wens is bespreekbaar. Wij zetten vervolgens al onze creativiteit in om ook op dat vlak uw wensen tot uitvoering te brengen. Kom gerust langs in de winkel of bel ons voor de mogelijkheden. In dat geval wordt het een ‘lekker’ najaar en winter met Casteleijn!”

Lees meer over Patisserie en Banketbakkerij Casteleijn