Het heeft even geduurd, maar de ondernemers van Winkelhof Bergambacht staan te trappelen om u weer op vrijdagavond te ontvangen.

De vrijdagse koopavond is lange tijd verdwenen door alle coronamaatregelen. Maar nu wordt deze weer opgepakt. Wim Rodenburg van DA Drogisterij & Parfurmerie Rodenburg is opgelucht dat het weer kan. “Gelukkig zijn de maatregelen achter de rug en kunnen we weer normaal gaan draaien. En daar hoort de vrijdagavond zeker bij! De avondopenstelling is ideaal voor al die mensen die de hele week aan het werk zijn; het biedt echt iets extra’s voor de consument. Helemaal omdat we geen koopzondag hebben.”

Wim benadrukt dat de bezoeker van harte welkom is op vrijdagavond en dat ook de inwendige mens niet vergeten wordt tijdens een avondlijk bezoekje aan Winkelhof Bergambacht.  Wim: “Het is natuurlijk fantastisch dat er steeds meer plekken zijn in Bergambacht waar je wat kunt eten en drinken, dus dan wordt zo’n rondje winkelen best wel gezellig. Je wandelt wat rond, doet ergens een drankje, gaat nog even een winkel in om een cadeautje uit te zoeken en gaat dan lekker uit eten. Vaak doen we ook iets extra’s op de vrijdagavond. Dit wordt aangekondigd op de Winkelhof-website: bijvoorbeeld een leuke actie in de winkel zoals onlangs de chocolade-actie. Zo wordt het een bijzondere avond. En meestal hebben we in de avonduren ook meer tijd en aandacht voor de klant, dan kun je een goed advies geven.”

U bent dus van harte welkom bij Winkelhof Bergambacht – ook op vrijdagavond!