Connie Donker van Mevrouw Lingerie is volop bezig de nieuwe collectie uit te pakken en in haar winkel op te hangen. Een mix van vrolijke kleuren en prints komt je tegemoet.

Connie: “Ik vind het altijd heerlijk om al die nieuwe spullen uit te pakken. De nieuwe lingeriecollecties worden gekenmerkt door jonge prints, zoals ruitjes en bloemetjes, die heel vrouwelijk zijn. Qua kleuren zie je veel zachte pasteltinten, van koraalroze tot zachtblauw, maar ook een enkele felle kleur.”

Ook in badmode is de keuze reuze. “Als je een wat moeilijke maat hebt, kun je ook bij ons terecht. We hebben bikini’s en badpakken met een goede pasvorm. Wij zien dat de laatste paar jaar het badpak wel wat terrein wint ten opzichte van de bikini.”

En de heren worden niet vergeten: ook voor hen is er badkleding. En tevens pyjama’s of hip ondergoed, zoals de vertrouwde Björn Borgslips. Connie benadrukt: “In onze winkel is alle ruimte. Ook de paskamers, uiteraard uitgerust met een stoeltje, zijn heerlijk ruim. Als je dus wat minder mobiel bent, kun je bij ons terecht om lekker te passen of voor een goed advies. Ik vind dat het een feest moet zijn als je wat nieuws komt shoppen; helemaal na de zware tijden die we hebben doorstaan.”

mevrouwlingerie.nl