Al ruim zeven jaar langs is Isabel Spelt één van de vaste gezichten van MY Accessories. In de winkel van haar zus Bianca Lamberink en zwager Jeffrey Broekhuizen helpt en adviseert ze met veel plezier de klanten en denkt ze mee bij het samenstellen van het assortiment.

Hoe ben je terechtgekomen in de winkel van je zus en zwager?
“Ik ben opgeleid als bloemiste, maar al vanaf het moment dat Bianca en Jeffrey begonnen met MY Accessories sprong ik regelmatig bij om mee te helpen. Eerst was dat bij thuisparty’s en later in een winkel aan de Badhuisstraat. In 2014 ben ik hier aan de Hoofdstraat vast in dienst gekomen. Inmiddels zijn mijn kinderen wat ouder en ben ik drie dagen in de week te vinden in MY Accessories.”

Wat vind je het leukste aan dit werk?
“Waar ik het meest van geniet is het adviseren van de klanten. MY Accessories heeft een heel uitgebreid aanbod aan sieraden, mode, tassen, sjaals en woonaccessoires. Als mensen de winkel inkomen, maken sommigen een eigen keuze, maar veel klanten vinden het fijn om geholpen te worden. Een mooi horloge of sieraad zoeken bij een kledingstuk, een woonaccessoire in een bepaald interieur of een kleurige sjaal bij een nieuwe winterjas, ik denk heel graag mee. Ik vind het dan heel leuk om klanten tevreden en blij de deur uit te zien gaan.”

Help je Bianca en Jeffrey ook mee bij andere werkzaamheden?
“Jazeker, zij gaan regelmatig op pad om op onder meer beurzen en bij leveranciers op zoek te gaan naar nieuwe artikelen in onze winkel. Als het bij mij qua tijd ook uitkomt, ga ik graag mee. Zo ben ik laatst met Bianca nog naar Zusss geweest, één van de mooiste merken die we bij MY Accessories verkopen.”

En hoe is het om samen te werken met je zus en zwager?
Met een lach: “Dat gaat hartstikke goed! In de winkel werken we heel prettig samen. En we kunnen gelukkig zakelijk en privé goed van elkaar scheiden. Op een verjaardag gaat het zeker niet de hele tijd over MY Accessories. Dat bewaren we voor de winkelvloer.”