Ontdek de onbegrensde mogelijkheden voor perfect aangemeten brillenglazen en het mooiste montuur bij Bergambacht Optiek! Alleen het beste voor uw nieuwe bril, dankzij 3D-technologie en uiterste precisie.

Heeft u moeite om te bepalen welk montuur en brillenglazen het beste bij u en uw ogen passen? Met ZEISS VISUFIT 1000 kunt u oneindig monturen vergelijken in een 180°-weergave. Daarnaast kunt u op deze manier de juiste brillenglazen kiezen en de coating of kleur, passend bij uw stijl. Zo weet u zeker dat het gekozen montuur u perfect zal staan!

Dankzij de geavanceerde 3D-centrering worden uw brillenglazen met de ZEISS VISUFIT 1000 met een ongekend nauwkeurigheidsniveau aangemeten.

Met negen verschillende camera’s en 45 miljoen focuspunten, wordt in één enkele opname een 3D-beeld gecreëerd van uw gezicht, voor een uiterst nauwkeurige positionering van uw brillenglazen en montuur. Dit zorgt daarnaast voor een comfortabele en snelle aanmeting van uw nieuwe bril.

Wellicht heeft u zelf al eens ervaren hoe moeilijk het kan zijn om het juiste montuur te kiezen. Dat is vanaf nu verleden tijd. Nog niet eerder was het zo eenvoudig het mooiste montuur uit te kiezen met de beste pasvorm. Dankzij uw eigen avatar, een 3D-reconstructie van uw gezicht, krijgt u een beter beeld hoe verschillende monturen u staan.

Wist u dat…Een onnauwkeurige positionering van uw brillenglazen ervoor kan zorgen dat uw bril 40% minder effectief is met comfortabel kijken?

Lees meer over Bergambacht Optiek.