Lingerie, nachtmode, corrigerend ondergoed, badmode; Mevr. Lingerie heeft het allemaal én in alle prijsklassen! Niet voor niets weten zoveel vrouwen (én mannen) de winkel in Bergambacht zo goed te vinden.

Het succes van Mevr. Lingerie is op een paar pijlers gebaseerd. De grootste eyecatcher is de riante collectie in de ruim opgezette, sfeervolle, overzichtelijke en zeer toegankelijke zaak van eigenaar Connie Donker. Je treft er een keur aan kwaliteitsartikelen aan in het basis-, midden- en hoog-segment. De aanwezigheid van Connie zorgt voor een extra prettig gevoel. “Bij lingerie en onder- en badmode telt niet alleen de uitstraling van het product, maar vooral óók pasvorm en draagcomfort”, weet Connie Donker. “Ik adviseer daar uiteraard graag in, want ik wil dat mijn klanten niet alleen bij hun aankoop tevreden zijn, maar ook op de langere termijn blijven genieten van het artikel. Afgaande op onze trouwe en steeds groter wordende klantenkring, slagen we daar goed in.”

Niet alleen vrouwen weten Mevr. Lingerie goed te vinden, ook mannen komen graag langs in de zaak van Connie Donker. “Niet alleen om hun vrouw of vriendin te verrassen met mooie lingerie, maar ook om zelf ondermode, nachtmode, badmode of sokken aan te schaffen”, geeft ze aan. “Wat het ook uitstekend doet zijn de huispakken. Die groeiende vraag daarnaar ontstond in de coronatijd en is vervolgens groot gebleven. Wij hebben daar op in gespeeld door onze collectie flink uit te breiden.”

Nieuwsgierig geworden naar wat Mevr. Lingerie voor jou kan betekenen? Loop gerust binnen in de winkel van Connie en maak je keuze uit heel veel moois! Of lees meer over Mevr. Lingerie.